Juwelier Laren

Natuurlijk, wanneer je Googelt op Juwelier Laren komt er van alles tevoorschijn. Maar wist je dat de leukste en hipste juwelier zich net om de hoek van Laren bevindt, in Hilversum? Op de Kerkstraat 43a vind je namelijk de laatste collectie’s van de meest hippe merken en dat alles vergezeld met een vriendelijke glimlach van ons enthousiaste personeel. Bij ons koop je sieraden en horloges met iedere beurs. Horloges van €90,- tot €700,- en sieraden van een paar tientjes tot net over de €1000,-. Bovendien zijn wij exclusief dealer voor een aantal zeer belangrijke merken.

Juwelier Laren met gevoel voor mode en trends

Natuurlijk bestaan er vele tijdloze sieraden en horloges, deze vind je ook in onze winkel. Maar waar wij onszelf echt in onderscheiden, is het op de voet volgen van trends en ons aanbod daar snel op afstemmen. Bij ons vind je in principe geen overjarige modellen, omdat alles wat ook maar enigszins “vervangen” is voor een nieuwer model, wordt uitverkocht tijdens onze jaarlijkse “sla je slag” actie. Op deze manier bieden wij als Juwelier Laren, altijd de laatste sieraden en horloges aan! Wij zijn zelf altijd actief op zoek naar de laatste trends en opkomende merken. Daarom zijn wij ook altijd te vinden op de belangrijke, toonaangevende beurzen, over de hele wereld. Zowel dames als heren vinden de weg naar onze winkel, soms alleen voor een eenvoudig armbandje en soms voor een hele nieuwe smartwatch of collier.

Service met een grote S

Wij als juwelier Laren onderscheiden onszelf niet alleen door het altijd hippe assortiment. Bij ons vind je naast gezelligheid en vriendelijk personeel, ook echte top service zoals je dat van een goede juwelier mag verwachten. Geen kleine lettertjes in een onpersoonlijke webshop, maar gewoon één op één contact. Ons vriendelijke personeel staat je graag te woord en lost garantiekwesties zonder morren op. Al onze producten zijn sowieso van hoge kwaliteit, ook de goedkopere merken staan wij voor 100% achter. Uiteraard doen wij alleen zaken met merken die ook een degelijke garantie bieden. Zo weten onze klanten dat ze met een gerust hart dat bijzondere kettinkje, armband of horloge kunnen kopen: de kwaliteit is hoog en mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan is service vanzelfsprekend!

Kom gewoon eens langs!

Je zocht naar Juwelier Laren, maar bent toch geïnteresseerd geraakt in onze juwelierszaak? Kom dan gerust een binnenvallen om kennis te maken met onze gezellige winkel naast de Hilvertshof op de Kerkstraat 43a. We zijn ervan overtuigd dat je iets moois zult vinden, maar pas op! Want wij horen vaak van onze klanten dat ze verslaafd raken aan onze winkel. Uiteraard vinden wij dat helemaal niet erg, maar je bent gewaarschuwd!

Tot snel!