Juwelier Huizen

Ben je op zoek naar een hippe, trendy juwelier in Huizen? Pak dan ook eens de fiets, brommer auto of bus naar Hilversum! Vlak naast de Hilvertshof in de Kerkstraat op nummer 43a vind je namelijk de leukste juwelier van het hele gooi en omstreken. Met altijd de hipste merken, laatste collectie’s en meest trendy assortiment onderscheiden wij ons van de rest. Voor een juwelier Huizen waar je ook altijd netjes wordt geholpen, door mensen met passie en interesse in jouw wensen, kom je dus het beste naar onze gezellige winkel!

Exclusieve dealerships van hippe merken

Wij profileren ons graag als juwelier Huizen, omdat wij iets exclusiefs bieden, wat geldt voor het gehele Gooi en omstreken. Wat is er bij ons dan exclusief zul je denken?

  • Wij hebben van meerdere merken het exclusieve verkooprecht
  • Bij ons tref je altijd vriendelijk personeel met veel vakkennis en verstand van trends en mode
  • Iedereen is welkom, voor iedere beurs vind je bij ons een prachtige sieraad of horloge!
  • Altijd de laatste trends en collectie’s. Bij ons tref je niet zo snel verouderde sieraden of horloges
  • Eens per jaar houden wij een grote “Sla je slag” actie waarbij modellen van vorig jaar met enorme kortingen worden verkocht

De Juwelier Huizen met perfecte garantie en service

Wanneer je in onze winkel een sieraad of horloge koopt, weet je zeker dat het een kwalitatief goed product betreft. Wij verkopen alleen merken waar wij 100% achter staat. Bovendien doen wij alleen zaken met leveranciers die goede garantievoorwaarden bieden. Dus: goede kwaliteit spullen met perfecte garantievoorwaarden! Dit vullen wij zelf aan met onze service en coulance, zodat je altijd met een verzekerd gevoel bij ons jouw sieraad of horloge aanschaft!

Kom eens lang!

Bezoek onze winkel eens en overtuig jezelf van onze te gekke collectie’s en gezellige sfeer. Wedden dat je iets ziet waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!? Tot snel bij Juwelier Huizen, maar dan in Hilversum!